ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Συγχαρητήρια!

Dr Μιχάλης Κυριακίδης Dr Μιχάλης Κυριακίδης

Συγχαίρω ιδιαιτέρως τον κ. Σκιαδαρέση διότι πράγματι είναι από της σπάνιες καλλιτεχνικές αξίες που υπάρχουν εις τον τόπο μας και φρονώ ότι ο σπάνιος καλλιτέχνης πρέπει να τύχη της Κρατικής αρωγής, καθόσον τα έργα τέχνης που κατασκευάζει πρέπει να πάρουν θέσεις εις Ναυτικά Μουσεία διότι είναι ανεκτίμητης αξίας.Συγχαρητήρια!

Ν. Κορδώνης Ν. Κορδώνης

Φίλτατε Δημήτρη ,
Η δουλειά σου είναι ένα κομμάτι από το είναι σου και την αγαπάτε τόσο που αληθινά είστε αξιοθαύμαστος. Όσο αφορά την ξυλογλυπτική σας , ειλικρινά είστε πραγματικό καλλιτεχνικό ταλέντο με μεγάλες και βαθιές ευαισθησίες . Μπράβο! Με τα ωραιότερα φιλικά συναισθήματα.

Δουλγερίδης Μιχαήλ Δουλγερίδης Μιχαήλ, Υπεύθυνος Συντηρήσεων αρχαιοτήτων – έργων τέχνης Εθνικής Πινακοθήκης

Η προσπάθειά σας είναι πραγματικά φιλόδοξη και είμαι και εγώ βέβαιος ότι η έκδοση του «Άλμπουμ Προσωπικοτήτων» του νησιού μας θα αποτελέσει έγκυρη και πολύτιμη πηγή βιογραφικών πληροφοριών και σημείο αναφοράς για τις νεότερες και μελλοντικές γενιές του τόπου μας.

Φώτης Παυλάτος Φώτης Παυλάτος Αν., Καθηγητής Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών

Mετά από πραγματογνωμοσύνη της υπηρεσίας μας , σας πληροφορούμε ότι το καράβι που εξετάστηκε είναι χειροποίητο και έχει καλλιτεχνική αξία.

Πραγματογνωμοσύνη Εθνικής Πινακοθήκης Μουσείου Αλέξανδρου Σούτζου (Αρ.πρωτ.1313/14-11-1983) Παπαστάμος Δημήτρης, Διευθυντής